|   Будівництво СТО в Одесі

Будівництво СТО в Одесі

                                          Будівництво СТО в Одесі

Використання сучасних технологій і матеріалів в будівництві гарантує низьку собівартість однієї зведених будинків і споруд, невеликого часу робіт, а також запорукою високої якості і довговічності.

Будинки СТО в Одесі - це, як правило, будівлі, зведені з легких металоконструкцій з огороджувальними конструкціями з сендвіч - панелей або полистового складання.

При будівництві СТО в Одесі, можна використовувати як полистове складання так і сендвіч-панелі.


Як відбувається збірка з використанням полистової збірки?


Ця збірка пропонує послідовний монтаж металокаркасу огороджувальних конструкцій з послідовною установкою зовнішнього оцинкованого профлиста, гідроізоляції із зовнішнього і внутрішнього боку, утеплювача, а потім внутрішнього профлиста.

Ви можете використовувати замість внутрішнього оцинкованого профлиста, будь-який інший оздоблювальний матеріал, вагонку і т.д.)

Крім того, використовують оцинковану профільовану тонколистовую сталь, яка має порошкове забарвлення, полімерне покриття. Кріплення огороджувальної конструкції до прогонів здійснюється за допомогою самонарізуючих болтів.

Другий варіант, це будівництво СТО в Одесі за допомогою сендвіч-панелей.

Сендвіч - панелі - виробляються на заводі і кріпляться безпосередньо прогонів металокаркасу за допомогою самонарізуючих болтів. Стики панелей можуть закриватися декоративним нащільником.

Request a callback

 

We can call you in 30 seconds, just enter your nomber below

Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent