|   Будівельно-монтажні роботи

Будівельно-монтажні роботи

Будівельно-монтажні роботи

Будівельно-монтажні роботи - це загальна назва всіх робіт в будівництві. Ми пропонуємо широкий спектр послуг в Одесі і області.


Для того, щоб дізнатися вартість необхідних вам робіт, будь ласка, зв'яжіться з нами і повідомте консультанту подробиці вашого проекту. Ми готові відповісти на будь-які ваші питання і гарантуємо конкурентні ціни.

Про видах будівельно-монтажних робіт

Трохи докладніше про послуги, який ми надаємо ....

Монтажними називаються роботи, що виконуються з використанням готових деталей. Всі види будівельних робіт діляться на:

  • загальнобудівельні,
  • спеціальні,
  • транспортні,
  • вантажно-розвантажувальні.

Загальнобудівельними називаються роботи, пов'язані зі зведенням будівельних будівель і споруд. Загальнобудівельні роботи підрозділяються по вигляду переробляються або зводяться конструктивних елементів.

Земляні роботи включають в себе: риття котлованів, ям, траншей під стрічкові фундаменти, окремо розташовані опори, підвали, підземні комунікації; транспортування грунту - навантаження, вивезення, вивантаження, планування майданчиків, розкривні роботи, зворотна засипка, пристрій насипу, ущільнення грунту і ін.

Роботи паль - пристрій пальових фундаментів, забивання паль або занурення паль.

Кам'яні роботи - це зведення стін, опор, склепінь, стовпів, причому з штучних виробів (цегли, природного каменю, великих бетонних блоків).

Бетонні та залізобетонні роботи - виконуються при зведенні бетонних і залізобетонних конструкцій, до цих робіт відноситься приготування бетонної суміші, перевезення, укладання з ущільненням в форму (опалубку), догляд за бетоном - створення умов для нормального тверднення, монолітні роботи, що застосовуються при замонолічування стиків між збірними елементами, пристрій опалубки і армування монолітних ділянок.

Монтажні роботи  - це доставка до робочого місця, установка, вивірка і закріплення готових виробів - сталевих, бетонних, залізобетонних, дерев'яних та ін.

Теслярські та столярні роботи - це доставка до робочого місця готових дерев'яних виробів і установка крокв, вікон, дверей, а також настилка підлог з дощок і паркету.

Покрівельні роботи включають покриття горищних дахів сталевими і азбоцементними листами і безгорищних дахів - рулонними матеріалами (толь, пергамін, руберойд).

Оздоблювальні роботи - це обштукатурювання, облицювання, обклеювання шпалерами стін будівель. Облицювання стін виконується за допомогою крупноразмерной і дрібнорозміченою плитки, листовими облицювальними матеріалами і наноситься на стіни після завершення кам'яних робіт.

Штукатурка може виконуватися як вручну при малих обсягах, так і механізованим способом при великих обсягах.

Забарвлення і обклеювання відноситься до малярних робіт.

До опоряджувальних робіт також відносяться роботи по покриттю лінолеумом, пластиком і ін. Матеріалами підлог.

Спеціальні роботи - це прокладка силових, телефонних проводів, установка санітарно-технічного обладнання, пристрій вогнетривкої кладки, антикорозійних покриттів і ін.

Будівельно-монтажні роботи виконуються при конструктивному монтажі металоконструкцій і залізобетонних конструкцій-одне з особливих напрямків організації на сьогоднішній день


Будівельно-монтажні роботи ціла серія робіт від дотримання термінів і якості виконання яких залежить дата закінчення будівництва, що в свою чергу впливає на розцінки будівельних робіт.


Будівельно монтажні роботи мають два напрямки: будівельні роботи та монтажні роботи. Розцінки будівельних робіт в кошторисі по будівництву, при виконанні робіт, в першу чергу, залежать від необхідної кількості бетонних робіт, монтажу металоконструкцій і залізобетонних конструкцій.


Вартість самих металоконструкцій і їх виготовлення повинна бути врахована в розцінках будівельних робіт, що природно при підрядному виконанні будівництва. При цьому потрібно врахувати всі чинники мають вплив на розцінки будівельних робіт, наприклад: складність металоконструкцій, кількість металоконструкцій, загальна вага конструкцій, відстань від виробника до об'єкта будівництва.


Непрямі причини роблять впливу на розцінки будівельних робіт - це потужності заводапроізводящего металоконструкцій, оригінальність металоконструкцій, що вимагаються види металоконструкцій, наявність у заводу практики чи досвіду схеми виробництва цього виду металоконструкцій, неточне виконання будівництва та виконання робіт підрядником або генпідрядником, порушення проектувальником порядку виробництва металоконструкцій і помилки в розрахунках самих металоконструкцій.


Також чинить тиск на розцінки будівельних робіт кількість: бетонних робіт, монтажних робіт, безпосередньо монтажу металоконструкцій і залізобетонних конструкцій, і всіх будівельно монтажних робіт в загальному, в сторону здешевлення.


Полегшення проекту, у вигляді застосування уніфікованих металоконструкцій і залізобетонних конструкцій, примение типових металоконструкцій, виробництво металоконструкцій по етапної, використання полегшених металоконструкцій, залучення на будівельно монтажні роботи, зокрема на бетонні роботи і монтаж металоконструкцій, та й інші види робіт, супутні монтажних робіт, будівельну компанію має ліцензію на будівельні роботи, все це знижує загальну вартість будівельних робіт.


Всі перераховані вище фактори безсумнівно ведуть дозменшення розцінки будівельних робіт в цілому, скорочення термінів робіт і заниження витрат на організацію будівництва.

Request a callback

 

We can call you in 30 seconds, just enter your nomber below

Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent