|   Демонтаж будівель і споруд

Демонтаж будівель і споруд

Демонтаж будівель, стін, перекриттів, реконструкція

Наші фахівці можуть демонтувати абсолютно все, починаючи зі стін і закінчуючи будинками. В нашій надійності і професіоналізмі на сьогоднішній день переконалися сотні клієнтів. При демонтажних роботах і реконструкції будівель використовується найсучасніший інструмент і обладнання, що дозволяє доставляти мінімум незручностей вам і вашим сусідам. Сучасні технології, відповідно до яких проводяться всі демонтажні роботи і злам будівель, дозволяють вирішувати поставлені завдання в найкоротші терміни. Відома приказка говорить про те, що ламати - не будувати, але ми вважаємо, що ламати теж потрібно з розумом, тоді і будувати буде простіше!

Демонтаж будівель

Демонтаж будівель може бути виконаний кількома способами і включає в себе демонтаж стін, перегородок, демонтаж перекриттів і злам інших конструкцій. Дані роботи проводяться в тому випадку, якщо демонтаж споруд здійснюється поступово. Можливий і інший варіант - демонтаж будівель шляхом їх знесення або повного зламу. Однак, у другому випадку необхідно вести роботи з особливою обережністю, так як демонтаж споруд шляхом знесення передбачає використання вибухових матеріалів або спеціальної техніки. У разі демонтажу будівель вибуховим методом у компанії, що виробляє подібні роботи має бути дозвіл на використання спеціальних засобів.


Наша компанія має всі необхідні ліцензії та дозволи, виробляє демонтаж споруд і злам будівель в суворій відповідності з регламентуючими подібні роботи документами. За рахунок застосування передових технологій зламу, демонтаж будинків не займає багато часу. Демонтаж споруд, як послуга може включать в себе додаткові опції. Так, наприклад, при демонтажі споруд ми можемо вивезти і утилізувати будівельне сміття, розчистити територію під майбутнє будівництво або виконати інші види робіт. Таким чином, замовляючи злам будівель, ви можете розраховувати на комплексні послуги.

Демонтаж металоконструкцій

Демонтаж металоконструкцій - це робота, яка вимагає особливої акуратності. На відміну від зламу будівель, побудованих з цегли та бетону, демонтажні роботи, пов'язані з металом, як правило, передбачають їх подальшу збірку на новому місці. Тому даний вид робіт передбачає суворе відповідність технічної документації та упаковку всіх комплектуючих для транспортування. При демонтажних роботах даного типу також може проводиться звичайний злам споруд або реконструкція будівель.

Демонтаж конструкцій з дерева

Демонтажні роботи по зламу дерев'яних конструкцій виробляються за тими ж принципами, що і злам споруд з цегли, проте сам процес значно простіше, що відбивається і на вартості послуги. При оцінці вартості даного типу робіт враховується географічне положення об'єкта, площа тощо. Параметри.

Демонтаж стін і перекриттів

Демонтаж об'єктів промислового призначення включає в себе як знос будинків, складів, демонтаж перекриттів, так і знесення всіх споруд на території об'єкта - демонтаж стін і перегородок складів і ангарів та ін. Тобто ми вирішуємо проблему комплексно. Замовляючи демонтаж об'єктів промислового призначення, після закінчення обумовленого терміну ви отримуєте очищену майданчик, яку можете використовувати на свій розсуд. Наша компанія гарантує своєчасну здачу об'єкта і якість робіт. Як ви розумієте, послуги з демонтажу стін, роботи з демонтажу перекриттів і операції по демонтажу об'єктів різного призначення - це далеко не повний спектр наших послуг.


Наша група компаній в спектрі своїх послуг не обмежується зламом промислових і комерційних об'єктів. Ми також проводимо демонтажні роботи в приватних будинках і квартирах, практикуємо реконструкцію будівель. Причому можливий як окремий демонтаж стін, так і комплексне рішення подібних проблем - демонтаж перекриттів з подальшим вивезенням сміття і реконструкцією будівель та ін. Все демонтажні роботи і реконструкція будівель виконується якомога тихіше - «без шуму і пилу»! Демонтаж металоконструкцій.


Request a callback

 

We can call you in 30 seconds, just enter your nomber below

Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent