|   Бетононасоси. Оренда

Бетононасоси. Оренда

Оренда бетононасосів в Одесі і області

Пропонуємо автомобільні і стаціонарні бетононасоси з погодинною оплатою. Виїзд на будь-який об'єкт в Одесі і області. Вартість оренди може змінюватися в залежності від обсягів, відстані та інших факторів. Зв'яжіться з нами, щоб отримати професійну консультацію і індивідуальне цінова пропозиція.


Бетононасос
Ціна, грн/час
Вартість доставки на об'єкт в Одесі
Автомобільний, стріла 37 м
1500
1500
Автомобільний, стріла 22 м
1200
1200
Автомобільний, стріла до 100 м
1100
1100


Бетононасос - це пристрій для транспортування бетону до місця укладання при виготовленні підлог з бетону та інших монолітних конструкцій. Бетонний насос називають також поршневим насосом завдяки його пристрою.


При прокачуванні бетону бетононасосом подається матеріал всмоктується при першому такті через впускний клапан за допомогою поршня, який рухається в циліндрі. Потім розчин проштовхується через випускний клапан бетононасоса до нагнітального патрубка. Для того щоб матеріал подавався безперервно, два поршня з'єднані гідравлічно таким чином, що вони працюють двотактний.


Ми пропонуємо стаціонарні бетононасоси в Одесі. Це невеликі поршневі насоси для подачі бетону з фракцією заповнювача до 32 мм і інших розчинів для влаштування стяжки підлоги. Бетонні насоси здійснюють прокачування розчину для пристрою безшовних підлог на ангидридной, цементній основі і "пливуть» безшовних підлог, а також транспортування дрібнозернистого бетону. Бетононасос підходить абсолютно для бетонораспилітеля, запрессовки будівельного розчину і для бетонування розчином з зернистістю до 16 і 32 мм. Ми також пропонуємо автобетононасоси.




Request a callback

 

We can call you in 30 seconds, just enter your nomber below

Field is required
Field is required
Your message was sent successfully
Sorry, your message was not sent